Oxygen Not Included

Oxygen Not Included

Українізатор + 3 DLC [UA]
AsmandeusQ  [developer] 24 Nov, 2023 @ 3:50pm
Помилки та недоопрацювання
Якщо виявили помилку і хочете щоб я її виправив, вам сюди
< 1 2 >
Showing 1-15 of 16 comments
Clamor_S 16 Jul, 2024 @ 12:32pm 
@AsmandeusQ чи наявний локалізатор у відкритому доступі, наприклад на github/gitlab?
Godless 18 Jul, 2024 @ 9:13am 
Originally posted by AsmandeusQ:
Originally posted by cleverPhilologist:
Я не знаю, чи це баґ чи ні, але у переклада немає іконки. Там просто показується X, коли обираєш мову. Це дрібниця, але неприємно трохи
Скоріш за все сама гра не підтримує формат gif, так що мушу обирати чи анімована обкладика в майстерін чи статична але усюди)
Завантажувати медіа можна напряму через стім а не з файлів перекладу, тому всі фото і анімоване лого з файлів можна прибрати. А щоб в грі було лого треба фото png формату а не jpg
Last edited by Godless; 18 Jul, 2024 @ 9:14am
AsmandeusQ  [developer] 18 Jul, 2024 @ 10:30pm 
Originally posted by Clamor_S:
@AsmandeusQ чи наявний локалізатор у відкритому доступі, наприклад на github/gitlab?
Привіт, на жаль ні, ніколи не користувався github. Підкажи, якщо там зарєструватись і завантадити, то я це зроблю
Last edited by AsmandeusQ; 19 Jul, 2024 @ 11:42am
Clamor_S 22 Jul, 2024 @ 6:06pm 
Привіт, на жаль ні, ніколи не користувався github. Підкажи, якщо там зарєструватись і завантадити, то я це зроблю
Якщо є бажання, то я можу пояснити як завантажити на gitlab (github має проблеми з користувачами з України). Запит на дружбу надіслав.
Godless 22 Jul, 2024 @ 10:48pm 
Якщо є бажання, то я можу пояснити як завантажити на gitlab (github має проблеми з користувачами з України). Запит на дружбу надіслав.
А навіщо завантажувати його на гіт я не розумію. який в тому сенс, там 1 файл
Clamor_S 23 Jul, 2024 @ 10:18am 
Originally posted by Godless:
Для контролю версій та можливості пропонувати свої зміни/доповлення. Файл текстовий і зміни в ньому можна візуально побачити. Хорошим варіантом також був би crowdin але там може бути обмеження на кількість лінійок перекладу
Hazur 24 Sep, 2024 @ 6:42pm 
Доброго.Знайшов пару помилок в перекладах опису сигналу для "газовий резервуар", "рідинний резервуар" та "розумна батарея". Для резервуарів не пише Зелений для сигналу. А для батареї пише замість зелелинй сишгал - червоний.

Дякую за переклад.
Hazur 24 Sep, 2024 @ 6:45pm 
Originally posted by Godless:
Для контролю версій та можливості пропонувати свої зміни/доповлення. Файл текстовий і зміни в ньому можна візуально побачити. Хорошим варіантом також був би crowdin але там може бути обмеження на кількість лінійок перекладу

А що за проблема з гітом? Давно ним користуюсь, не мав з ним проблем.
bialix.ggwp 16 Nov, 2024 @ 5:14pm 
будь ласка оновіть на гітлабі версію перекладу, вона відстає від того що опубліковано в стімі.
Chervique 5 Dec, 2024 @ 1:21pm 
1. База даних - забруднене багно - під застосуванням - "Суміш забрудненого бруду.. (має бути ґрунту) "
2. Нема перекладу для Bottle Drainer та Bottle Filler
...
Виявилось, шо помилок і не перекладеного так багато, що я краще запишу все спочатку собі у файл
Last edited by Chervique; 6 Dec, 2024 @ 4:32am
Godless 16 Dec, 2024 @ 9:37pm 
на карті логіки в контейнера для газу помилка.
якщо відсутній блок і навестись то буде також помилка
насіння шипофрукта перекладено як насіння гарбуза
В алюмінієвої руди в властивостях також ерорка
andri 17 Dec, 2024 @ 1:02pm 
Atmo Suit переклали як скафандр
але зламана версія підсана як "зношений Атмокостюм" а не "зношений Скафандр"
AsmandeusQ  [developer] 21 Dec, 2024 @ 1:43pm 
@Godless ти вже другий хто пишеш про помилку газового і рідинного резервуару, можна більше конкретно бо я чи сліпий чи не там дивлюсь, також уточни за блок, бо я не зрозумів) А на рахуок ерорки властивості руди це KLEY намутили щось, навіть в англійській ця проблема присутня)
Godless 22 Dec, 2024 @ 7:53am 
@Godless ти вже другий хто пишеш про помилку газового і рідинного резервуару, можна більше конкретно бо я чи сліпий чи не там дивлюсь, також уточни за блок, бо я не зрозумів) А на рахуок ерорки властивості руди це KLEY намутили щось, навіть в англійській ця проблема присутня)
Я на gitlab скинув pr де все виправив. Можеш мій останній коміт глянути там вилно що я додав і виправив
Godless 22 Dec, 2024 @ 7:57am 
Перших 2 коміти то я переклад з стім закинув і оновив його додавши нові рядки. А 3 якраз те що я особисто додав
Last edited by Godless; 22 Dec, 2024 @ 7:57am
< 1 2 >
Showing 1-15 of 16 comments
Per page: 1530 50