Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
2. szanuj temmeta swego i matke swom
3. nie uzywaj brzydkich słuw
5. nie zauwazyles ze nie ma 4
4. z gerypala
10. ucz sie dobrze w sql.
sin (a-b) = sinacosb - cosasinb
cos (a+b) = cosacosb - sinasinb
cos (a-b) = cosacosb + sinasinb
tan (a+b) = (tana+tanb)/(1-tanatanb)
tan (a-b) = (tana-tanb)/(1+tanatanb)
sin 2x = 2sinxcosx
cos 2x = (cosx)^(2) - (sinx)^(2)
tan 2x = (2tanx)/(1-(tanx)^(2))
cos x = √((1+cos(2x))/2)
sin x = √((1-cos(2x))/2)
tan x = √((1-cos(2x)/(1+cos(2x))
sinacosb = (1/2)(sin(a+b)+sin(a-b))
cosasinb = (1/2)(sin(a+b)-sin(a-b))
cosacosb = (1/2)(cos(a+b)+cos(a-b))
sinasinb = (-1/2)(cos(a+b)-cos(a-b))
sin a + sin b = 2sin([a+b]/2)cos([a-b]/2)
sin a - sin b = 2cos([a+b]/2)sin([a-b]/2)
cos a + cos b = 2cos([a+b]/2)cos([a-b]/2)
cos a - cos b = -2sin([a+b]/2)sin([a-b]/2)